- Ingen «Modern Warfare 2»-demo

Utviklerne bak et av årets mest etterlengtede spill velger å fokusere på å polere fullversjonen av spillet fremfor å lage en demo.

29. september 2009 15:39

Det er bare uker igjen før det som for mange blir årets største spillansering er et faktum.

Utviklerne i Infinity Ward er så oppsatt på å leve opp til forventningene at de ikke vil kaste bort en eneste kalori på å lage en demo av spillet. I hvert fall ikke før de er ferdige og har sendt fra seg «Modern Warfare 2».

- Ingen planer om en demo før lansering. Hele teamet er fokusert på polering hele veien til vi sender fra oss det ferdige spillet, skriver utvikleren på sin Twitter.

Det ble tidligere denne måneden også sådd tvil om man i det hele tatt trengte å gjøre en betatest av flerspilldelen åpen for allmennheten.

Les også: Se åtte deilige minutter fra «Modern Warfare 2».
Les også: Ny 360-modell med «Modern Warfare 2»-design.

Mest fordi Infinity Ward mener dette er en del av spillet de har fokusert på siden dag 1 av utviklingen, og alle testene de har gjennom ført i lukket beta har gitt dem bekreftelse på at du nok en gang kan vente deg en knirkefri og storslått onlineopplevelse, i følge Eurogamer.

Alt tyder dermed på at vi må smøre oss med tålmodighet en stund til, og heller vente på at spillet er ute i butikkene fremfor å vente på en gratis smakebit før den tid.

«Call of Duty: Modern Warfare 2» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 10. november.

Se video fra multiplayerdelen:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3