Ny 360-modell med «Modern Warfare 2»

Xbox 360 med 250 GB harddisk og frekk «Modern Warfare 2»-design er annonsert.

17. september 2009 10:18

Activision og Microsoft har i en pressemelding nå annonsert en limited edition-versjon av Xbox 360.

Konsollen, som inkluderer spillet «Modern Warfare 2», to kontrollere og et headset, får også for første gang en 250GB harddisk.

Spesial-Xbox'en lanseres samme dag som spillet, den 10. november, i et begrenset opplag.

EN SMAK AV KRIG

Gigantharddisken vil foreløpig kun være tilgjengelig i denne limited edition-konsollpakken, selv om vi ikke blir sjokkert om det skulle vise seg at Microsoft lanserer en separat versjon senere.

I tillegg til en voksen lagringskapasitet, vil den nye Xbox 360-konsollen ha et unikt utseende som ikke uventet har en smak av krig.

Ifølge pressemeldingen er spillutviklerne smigret over spesialkonsollen.

- Det er det største komplimentet til teamet at vi og våre fans får en spesiallagd Xbox 360, uttaler Vince Zampella, CEO i Infinity Ward.

- Alle detaljene som er lagt i denne konsollene fanger intensiteten og følelsen av «Modern Warfare 2».

- Vi kan ikke vente til communityet vårt og fans i hele verden får se den 10. november, sier han.

Microsoft påpeker i samme pressemelding at spillet kan gi kunder noe å skryte av:

- Det er spennende å tilby en eksklusiv «Modern Warfare 2»-inspirert Xbox 360-konsoll til Call of Duty-fans. Å jobbe så tett med det talentfulle teamet hos Infinity Ward på designet, har gitt oss muligheten til å utvikle en konsoll med skrytepotensial, sier markedssjef for Xbox 360, Albert Penello, i pressemeldingen.

Penello påpeker også at de to første nedlastbare flerspillerkartene først vil være tilgjengelige på Xbox LIVE, som selvfølgelig kan lastes ned og installeres på den nye tjukke harddisken som rommer hele 250GB, noe som er over dobbelt som mye i forhold til dagens største alternativ på 120GB.

Den norske prisen på herligheten, vil ifølge pressemeldingen ligge på rundt 2.999,-.

«Modern Warfare 2»-konsollen blir sikkert en fet maskin, men alle vet at det er Hannah Montana-versjonen av PSP (bildet) som egentlig teller om du vil være den tøffeste i gata.

«Modern Warfare 2» slippes til PS3, Xbox 360 og PC 10. November.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3