– Den neste Xboxen vil være det største spranget i teknologi noensinne

Microsoft snakket nestegenerasjons spillkonsoll.

15. februar 2024 21:45

(PressFire.no): Microsoft brukte noe av tiden under kveldens toppsjef-prat til å roe ned ryktene om at de skal la være å gi ut flere Xbox-konsoller.

Xbox-president Sarah Bond forteller at de skal snakke mer om Xbox-hardware mot juletida i år – noe som sannsynligvis betyr en avsløring av den allerede lekkede heldigitale (og runde) Xbox Series X-oppussingen.

Men hun fortalte også at Microsoft ser lenger fram enn som så.

– Vi investerer også i den neste generasjonen, fortalte Bond.

– Det vi virkelig fokuserer på der er å gi det største teknologiske spranget vi noensinne har sett i en hardware-generasjon, noe som gjør det bedre for spillere og bedre for utviklere og visjonene de bygger.

Spilltoppsjef hos Microsoft, Phil Spencer, utdyper dette noe, og sier at bakoverkompabilitet er noe som er viktig.

– Ikke bare kompabilitet, men lagringsfilene mine er der fortsatt med skylagring. Å forsøke å holde tjenestene oppe så lenge vi kan, slik at folk kan spille, er i hjertet av det vi gjør.

– Og når vi ser til fremtidige generasjoner (med hardware, journ. anm.) og det vi skal støtte der, så er det fundamentalt at vi respekterer investeringene folk har gjort i Xbox.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3