Vi spår hva Nintendo kommer med på E3

Hva tror du?

7. juni 2017 22:07

(PressFire.no): Det er E3 igjen, gitt!

Erik og Sofia kommer til å være i Los Angeles for PressFire, og det er liksom ikke måte på hvor mange spill det skal være der. Møtekalenderen er ganske full, men har du noen ønsker til ting vi skal se nærmere på, skal vi se hva vi får gjort!

Haraballet starter allerede på lørdag, da EA skal ha pressekonferanse 21:00 (norsk tid), før de kjører i gang sitt EA Play-event. Det betyr at dekningen vår starter for fullt da.

Selve E3 starter neste tirsdag og varer ut torsdag. Men før den tid kan vi jo ha det litt gøy og synse om ting.

Les mer og diskuter om Microsoft her.
Les mer og diskuter om Sony her.

Her er alle tidspunktene du trenger, samlet i én liste.

Nintendo

Pressekonferanse: Tirsdag 13. juni klokka 18:00 (norsk tid)
Her kan du se konferansen: Twitch eller YouTube

Etter å ha tatt en pause fra E3 i stor grad i fjor, hvor kun «The Legend of Zelda:Breath of the Wild» på Wii U var å prøve, er det nå back to business for Nintendo.

Switch ser foreløpig ut til å være en suksess, og håpet for Nintendo-fansen er vel at det da skal strømme litt flere spill til plattformen enn det gjorde på Wii U.

Nintendo har en vell av interne og eksterne utviklere som jobber for seg, og har i tillegg svært gode forhold med japanske utviklere. Vi forventer et godt trykk fra den østlige halvkule under E3 – følger vesten etter?

Forresten... NES Classic Mini-produksjonen ble stoppet tidligere i år, visstnok for å gjøre plass for SNES Mini. Får vi se den her?

Yoshiaki Koizumi leder
sannsynligvis showet.

Konferansemoro

Nintendos «konferanse», som har pleid å være hakket tightere enn konkurrentenes live-show, skal vare i omtrent en halvtime og primært fokusere på spill som kommer i år.

Det er ikke dermed sagt at det ikke vil snike seg inn noen 2018-spill også, men ikke forvent at de neste årene med Nintendo-utvikling legges frem her.

«Mario Odyssey» er frontlinjen, og mye fokus vil nok ligge der. Spillet skal ta Mario tilbake til Nintendo 64-æraen, med større åpne områder enn det vi så i «Galaxy».

Selv om Switch er det nye hotte, vil det likevel fortsatt komme spill til 3DS. Vi forventer i hvert fall et par ny-annonseringer også til den plattformen, pluss fokus på allerede annonserte spill som «Pikmin» og «Pokémon UltraSun/UltraMoon».

Bekreftede ting å følge med på: «Super Mario Odyssey», «ARMS», «Splatoon 2».

Dukker sannsynlig opp: «Zelda»-utvidelsen, nytt Retro-spill, «Fire Emblem Warriors» til Switch og 3DS, «Fire Emblem» til Switch (ikke spin-off) , «Xenoblade Chronicles 2» til Switch, «Monster Hunter XX» til Switch, «Octopath Traveller» til Switch (Square-Enix) og «Pikmin» til 3DS.

Og selvfølgelig «Mario x Rabbids: Kingdom Battle», som parrer Mario med kaninene til Ubisoft.

Ikke hundre prosent umulig: En oppdatert Switch med mer internlagring.  Av spill til Switch er det mange rykter også, inkludert «Smash Bros.»-portering, «Pokémon Stars» og «Pikmin». Retro avslører nytt «Metroid»-spill.

SNES Mini hadde vært gøy også.

Crazy bananas: VR på Switch? Switch Pro? Kanskje vi får første kikk på «Zelda» til mobil?

Trist som faen: Nintendo sleivsparker omtrent like ofte som de treffer blink når det kommer til E3, så alt kan skje. Vi blir skuffa om Retro jobber med nok et «Donkey Kong»-spill, at et nytt «Metroid»-spill i det hele tatt ikke finnes, eller om Nintendo slår seg på brystet med voice chat til mobil-appen.

For mye fokus på «Splatoon 2» og «ARMS», to spill som kommer ut veldig snart, ville vært kjedelig også.

PressFires E3-konferanse-bingo

Print ut og kryss av underveis! (klikk for større)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3