Vi spår hva Sony kommer med på E3

Hva tror du?

7. juni 2017 22:07

(PressFire.no): Det er E3 igjen, gitt!

Erik og Sofia kommer til å være i Los Angeles for PressFire, og det er liksom ikke måte på hvor mange spill det skal være der. Møtekalenderen er ganske full, men har du noen ønsker til ting vi skal se nærmere på, skal vi se hva vi får gjort!

Haraballet starter allerede på lørdag, da EA skal ha pressekonferanse 21:00 (norsk tid), før de kjører i gang sitt EA Play-event. Det betyr at dekningen vår starter for fullt da.

Selve E3 starter neste tirsdag og varer ut torsdag. Men før den tid kan vi jo ha det litt gøy og synse om ting.

Les mer og diskuter om Microsoft her.
Les mer og diskuter om Nintendo her.

Her er alle tidspunktene du trenger, samlet i én liste.

Sony

Pressekonferanse: Tirsdag 13. juni klokka 03:00 (norsk tid)
Her kan du se konferansen: Twitch eller YouTube

PlayStation seiler i medvind for tida, og Sony har tradisjonelt sett kjørt hardt på E3, med mange overraskelser og utventede opptredener.

Det virker som om PS4 er ustoppelig akkurat nå, og konsollen drar til seg alt som kan krype og gå av utviklere. Deres internstudioer virker å være rimelig opptatte med langtidsprosjekter, men strømmen av Sony-backede spill er god.

Uvant, men det har ikke vært så fryktelig med lekkasjer dette året. Tør vi håpe på en skikkelig overraskelse eller to?

«God of War» var storspillet
fra Sony på E3 i fjor,
og kommer igjen i år.

Konferansemoro

Tradisjonen tro vil konferansen sannsynligvis være forsinket og fryktelig lang. Og det er jo koselig, det.

Vi forventer en haug forskjellige utviklere opp på scenen med alt fra de største spillene til indie-spill Sony har lagt sin elsk på.

Det skal visstnok også være fokus på sosial gaming, der det ryktes at Sony har et party-/quiz-spill hvor du bruker mobilen for å spille med – og ta bilde av – hverandre. «That’s You» skal være tittelen. Om dette stemmer, blir det kanskje en klein live-demonstrasjon?

Sony sier også at de skal ha noen store overraskelser når det kommer til japanskproduserte spill, hva nå enn det betyr. Vi gjetter på at i hvert fall Capcom tar turen innom scenen.

Vi tipper forøvrig mye tredjepartsmoro under pressekonferansen her også. Sony har samarbeidsavtaler med Activision for «Destiny 2» og «Call of Duty», EA for «FIFA» og «Star Wars», Ubisoft for «Far Cry 5» og Take-Two for «Red Dead Redemption».

Sistnevnte er ikke sannsynlig, siden Take-Two har sagt at spillet ikke skal være på E3. «Shenmue 3», som ble avslørt hos Sony for noen år siden, skal forøvrig ikke være på E3 heller – men en trailer er kanskje ikke umulig?

Bekreftede ting å følge med på: «God of War», «Spider-Man», «Uncharted: The Lost Legacy», «Days Gone» (men vi får ikke hands-on!), «Gran Turismo Sport», i hvertfall tre PlayStation VR-spill.

Dukker sannsynlig opp: «Knack 2» er nærmest bekreftet allerede.

Det nye spillet til ThatGameCompany («Journey») som ble teaset i fjor burde dukke opp her, og forvent en ny trailer av «Detroit: Become Human», «Last of Us 2» og «Death Stranding». Det er på høy tid at Michel Ancel viser mer fra «Wild». «Horizon» skal også få en utvidelse, så hvorfor ikke vise det nå?

Ikke 100 prosent umulig: «Deep Down» fra Capcom er det lenge siden vi hørte noe om. Og hva skjer med det snåle «Dreams» fra Media Molecule. Sucker Punch («Infamous») har vært tyste lenge nå.

PSVR-oppfølger, eller i hvert fall bedre kontrollere er ikke å forakte – og ikke umulig. Men E3 er kanskje ikke plassen for det?

Crazy bananas: PlayStation 5. PS Vita 2. Det er lov å håpe.

Trist som faen: Ingen nye spillannonseringer eller overraskelser hadde vært kjipt, men vi greier liksom ikke helt å finne de store fallgruvene for Sony her. For stort fokus på PSVR vil neppe gjøre folk happy, men samtidig synes vi det kanskje har vært litt for lite fokus også?

PressFires E3-konferanse-bingo

Print ut og kryss av underveis! (klikk for større)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3