«Kommunistiske Minecraft» blir ferdig i år

20. juni 2015 11:26

(PressFire.no): Det har vært snakket om en lansering i løpet av 2015, men fraværet av den typen informasjon fra E3-spillmessas første etappe gjorde at vi begynte mistenke noe annet.

Men nå er Q Games’ ambisiøse «The Tomorrow Children» på plass i kalenderen igjen, sammen med noen forsikrende ord fra sjefen.

Vi er klare til å slippe det i høst, sier Dylan Cuthbert.

Bisart og imponerende

Han har sammen med folka i Q Games holdt det gående de siste månedene. Torsdag oppdaterte han oss med siste nytt.

Vi har arbeidet hardt med «The Tomorrow Children», lagt til nye greier dere hittil ikke har sett i trailerne eller i den lukkede alpha-testen forrige høst. I tillegg har vi beriket historien og omgivelsene i spillet, forteller Cuthbert på PlayStation-bloggen.

Han lister også opp at de har hivd inn «magiske verktøy, søte og unike klær sammen med bisarre og imponerende strukturer.»

– 

Et fantasirike

Dette spillet ble vist første gang på GamesCom i Tyskland i fjor. PressFire var til stede samtidig som Cuthbert skisserte konseptene og viste oss biter fra spillet.

Noen av kjennemerkene til spillet:

Det er onlinefiksert. Det er stort og kreativt, og Q Games har ikke minst lagd en verden vi ikke har sett maken til – rammen rundt er et sovjetkommunistisk samfunn, noe utviklerne har plantet inn både i det visuelle og lydsporet.

Cuthbert var selv ærlig på at de har latt seg inspirere av «Minecraft».

Det er nemlig et sentralt element i spillet at du må grave og utvinne ressurser. Andre folk kan bli med i verdenen du spiller i, de kan dele den eller kikke innom en tur.

 Se på verdenen som et fantasirike med røtter til slutten av 60-tallet, forklarte spillregissøren på GamesCom i fjor høst.

Bygging, og øglemonstre!

Den nye traileren, sluppet i forbindelse med E3-spillmessa i Los Angeles denne uka, viser hvordan livene til dem som befolker «The Tomorrow Children» kan fortone seg.

Q Games-sjefen sier at det overhengende målet i spillet er å befolke en verden som først er blek og utmagret, og selv ta kontroll over skjebnen i takt med at byen – og etter hvert også verdenen – gjenoppstår.   

Samtidig som du bidrar i denne oppbygningen, lurer faren om angrep fra invaderende krefter. Øglemonstre, for eksempel.

Med «Tomorrow Children» på plass på PlayStation 4 i løpet av 2015, blir ikke denne høsten fullt så mager og tørr som Sony-toppen Andrew House nylig forberedte investorene på.

Du kan se den ferske E3-traileren i videovinduet.

«The Tomorrow Children» lanseres til PlayStation 4 en gang i løpet av høsten. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3