Neymar vil ikke være dårligere enn lagkompis Messi

Fronter «Pro Evolution Soccer 2016».

10. juni 2015 15:52

(PressFire.no): Den giftige angrepsduoen til Barcelona har nå fått hvert sitt fotballspill.

Messi har blitt «FIFA»-mann. Konkurrenten har de siste par åra vekslet mellom Ronaldo og Götze.

I dag bekrefter Konami at Neymar Jr. skal være forsidepynten på nye «Pro Evolution Soccer».

Jublieumssesong

I fjor valgte Konami å dytte Mario Götze foran seg, da «Pro Evolution Soccer 2015» kom ut. Tyskeren hadde da nylig blitt matchvinner i VM-finalen.

Neymar Jr. er en spiller som passer perfekt til «PES»-merkenavnet, og det vi ønsker å oppnå, sier Erik Bladinieres fra spillprodusenten.

Hans unike kvaliteter og evne til å overraske passer som hånd i hanske med spillopplevelsen i «PES 2016».

«Pro Evolution Soccer»-serien feirer 20 år i år.

Neymar: En stor ære

Lionel Messi er EA Sports posterboy. Argentineren startet imidlertid akkurat denne karrieren ved å fronte nettopp «Pro Evolution Soccer»-serien, før han i 2011 meldte overgang til konkurrenten, Electronic Arts.

I forkant av dette hadde Barca-lagkompis Gerard Piqué røpet at Messi selv foretrakk å spille «FIFA», selv om han markedsførte «PES»-serien i tre år.

– Det er en stor ære for meg å havne på coveret til PES 2016, sier Neymar Jr. i pressemeldinga Konami har sendt ut i dag.

Neymar Jr. ble avgjørende i forrige helgs Champions League-finale, i kampen mot Juventus. Han scoret det siste målet i 3-1-seieren, og kronet dermed sesongen for Barcelona med et tredje trofé. 

Er selfie-feiringer en av
«PES»-nyhetene i år?

Flere avsløringer denne uka

Konami holder foreløpig korta tett til brystet når det gjelder hva slags nyheter de har stappet inn i høstens «Pro Evolution Soccer», men det er varslet slipp av den slags detaljer fredag denne uka – i forkant av den store E3-spillmessa som starter neste uke.

Også EA Sports har varslet at de snart skal gå ut med mer om «FIFA 16», i etterkant av annonseringen de ikke klarte å vente med: damefotball blir med i høstens «FIFA»-spill.

I fjor leverte «PES» den beste sportsspillopplevelsen, mente PressFires anmeldere da 2014 ble oppsummert.

FOTO (hovedbilde): Patrick Stollarz, Afp/Scanpix.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3