Snart får vi se «Bayonetta 2»

Blir vist av Nintendo under E3.

3. juni 2013 14:40

(PressFire.no): Oppfølgeren til det frenetiske «Bayonetta» blir Wii U-eksklusivt. Det ble klart etter at Platinum Games inngikk en avtale med Nintendo i fjor.

- Det ville ikke blitt en oppfølger uten Nintendo, bekreftet Atsushi Inaba overfor Polygon.

Spillet ble en kritikeryndling, men solgte ikke bra nok. Det første «Bayonetta» ble lansert til PS3 og Xbox 360 i 2009.

«Bayonetta 2» vet vi lite om foreløpig. Men oppfølgeren skal trolig være med i Nintendo Direct-sendingen som skal strømmes neste uke, når E3-spillmessa åpner i Los Angeles. Det bekrefter spillskaperen Hideki Kamiya på Twitter.

Nintendo gjør en ny vri i år. I stedet for å holde pressekonferanse på E3, i samme periode som Microsoft og Sony skal fokusere på sine nye konsoller, vil den japanske underholdningsgiganten i stedet henvende seg direkte til fansen gjennom Nintendo Direct-sendinger.

De har også med seg flere av sine nye Wii U- og 3DS-spill til E3 i Los Angeles, og disse blir vist til presse bak lukkede dører.

Ikke bare «Bayonetta 2» står på E3-menyen. Vi får blant annet også se et nytt «Mario Kart», «Smash Bros. U», «Pikmin 3» og et 3D-Mario. Det blir også en solid pakke myntet på «Zelda»-menigheten under verdens viktigste spillmesse, som altså starter neste uke.

Nintendo Direct-sendingen kan du se fra 11. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3