E3-pressekonferansene er nå bekreftet

Tidspunktene du bør merke deg.

3. mai 2013 11:05

(PressFire.no): Tradisjonen tro starter Microsoft av de store med sin pressekonferanse. Like etter følger Electronic Arts og Ubisoft, før det er Sonys tur.

Pressekonferansene på E3-spillmessen i Los Angeles markerer startskuddet for en liten uke pakket med annonseringer og en titt inn i spillfremtiden. (Nederst i saken finner du alle tidspunktene).

I år kommer spenningen til å være ekstra stor, ettersom både Microsoft og Sony har med seg nye konsoller som garantert kommer til å stjele mye av fokuset.

Begge disse kjempene har hintet om at de har spart flere store spillannonseringer til E3.

Den nye Xbox-en vises fram for første gang 21. mai. Sony ville ikke vente så lenge, og avslørte derfor PlayStation 4 tilbake i februar.

Vi fikk dessuten en grundigere innføring av PS4-systemene og -funksjonene i forbindelse med Game Developers Conference for en drøy måned siden.

Nintendo har i år bestemt seg for en ny vri. I stedet for å ha en vanlig E3-pressekonferanse, kommer de til å ha Nintendo Direct-sendinger i denne perioden – men også invitere utvalgte journalister bak lukkede dører på messeområdet i Los Angeles for å demonstrere noen av sine nye spill.

Ubisoft kommer helt sikkert til å vise mer fra «Watch Dogs» og det neste «Assassin’s Creed», mens Electronic Arts garantert har «FIFA 14» og «Battlefield 4» som to av hovedrettene på sin E3-meny.

Nå er alle pressekonferansene bekreftet. Merk deg disse tidspunktene:

Mandag 10. juni: MICROSOFT – 18:30 (norsk tid).
Mandag 10. juni: EA – 22:00 (norsk tid).
Mandag 10. juni: UBISOFT – 23:59 (norsk tid).
Tirsdag 11. juni: SONY – 03:00 (norsk tid).
Tirsdag 11. juni: NINTENDO - 16:00 (norsk tid). * Da slippes Nintendo Direct-streamen. 

Også i år kommer PressFire til å være til stede midt i begivenhetenes sentrum. Etter disse pressekonferansene, flyttes fokuset over på Convention Center midt i Los Angeles sentrum. Her ruller det videre til og med torsdag 13. juni.

(Alle foto: PressFire.no).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3