«Rocket League» har rundet åtte millioner spillere, og snart får også Xbox One

2. desember 2015 11:28

(PressFire.no): Utviklerne bak «et av årets beste sportsspill» har tidligere hinta om ekspansjonsplaner.

For det har ligget i korta at også Xbox One får «Rocket League». Det startet på PlayStation 4 i sommer, kjapt etterfulgt av lansering til pc. Spillet har nå dukket opp hos sensurmyndigheter, som har vurdert innholdet og gitt det aldersmerking for Microsoft-konsollen.

Det kan bety at Xbox-debuten ikke er langt unna.

OPPDATERT: Under The Game Awards-showet, natt til fredag 4. desember, ble det kjent at Xbox One-slippet skjer i februar. Denne versjonen får eksklusive biler inspirert av «Halo» og «Gears of War».

Xbox-«beviset»: Taiwan syns du bør være
over 12 år for å spille «Rocket League»
på Xbox One.
(Faksimile: Product-reviews.net).

One-slipp før nyttår?

Gematsu ramla over denne oppføringa fra sensuren i Taiwan. Det er ikke spesifisert en lanseringsdato til Xbox One.

I et intervju med Red Bull i forrige måned, ble det antydet at ekspansjonen til «Rocket League» skjer om kort tid:

– Vi ser på alle typer plattformer, og det kan dukke opp noen annonseringer på et tidspunkt. Forhåpentligvis før årsskiftet, men jeg kan ikke bekrefte dette, fortalte Psyonix-sjef Dave Hagwood.

PlayStation 4-eiere med Plus-medlemskap fikk laste ned «Rocket League» gratis i første bølge, i juli. Det sørget for å gi Psyonix en stor og aktiv spillerbase – åpenbart essensielt for et kompetitivt og flerspillerfokusert spill som dette er.

Utviklerne la også til støtte for spilling på kryss og tvers mellom PS4 og pc.

GameSpot rapporterer denne uka at antallet «Rocket League»-spillere fordelt på de to plattformene nå har passert åtte millioner.

Ball byttes med puck
14. desember.
Ball byttes med puck
14. desember.

En hvit hockey-jul

Mandag ble det lansert enda en dose innhold til bilfotballspillet. «Chaos Run» er betalinnhold som blant annet legger til en postapokalyptisk bane, «Mad Max»-inspirerte biler og nykomponert musikk.

14. desember kommer den julete vinteroppdateringa «Snow Day», der isete baner og hockeypuckene introduseres. Denne pakka blir gratis.

Traileren er fra «Chaos Run»-utvidelsen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3