(PressFire.no): Etter en del forvirring rundt leveringen av NES Classic Mini her på bjerget, det det først kom beskjed om at retrokonsollen skulle ut av sortimentet, før den nordiske importøren avkreftet detteog så bekreftet det – er det nå kroken på døra en gang for alle.

Nintendo har nå bekreftet fra sentralt hold at de har avsluttet produksjonen av maskina, og at når de neste få leveransene til butikk er over, så er det snipp snapp for hele greia.

- Gjennom april vil de amerikanske områdene få de siste leveransene av NES Classic Mini. Vi oppfordrer de som er interessert i å få tak i en slik konsoll til å oppsøke butikker for å se om det er noe igjen, skriver Nintendo i en uttalelse til IGN.

- Vi skjønner at det har vært vanskelig for mange å finne maskiner, og det beklager vi. Vi har fulgt nøye med på tilbakemeldingene fra konsumentene.

En representant for selskapet har fortalt IGN at de aldri hadde planlagt for at den lille boksen skulle være et pågående langtidsprodukt (altså at de aldri planla å produsere den over lang tid), men at de likevel la inn noen ekstra utsendelser da de så hvor bra den solgte.

Det hele går stikk i strid med det Nintendo-president Kimishima sa til investorene for bare noen måneder siden. På spørsmål om produksjonen sa han nemlig at de skulle øke produksjonen for å nå etterspørselen.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer