Nå får dette «Zelda»-spillet spesialbehandling før nyutgivelse

13. november 2015 11:23

(PressFire.no): Da Nintendo i går holdt den tradisjonelle Nintendo Direct-presentasjonen sin brukte de anledningen til å kunngjøre at nok et «The Legend of Zelda»-spill får spesialbehandling.

Ble gitt ut på to plattformer samtidig

Spillet var opprinnelig tiltenkt den da noe aldrende Gamecube-plattformen, men Nintendo valgte til slutt også å gi det ut på den da ganske ferske Wii-maskinen.

«The Legend of Zelda: Twilight Princess» var en langt mørkere tilnærming til serien enn det svært fargerike «The Legend of Zelda: Wind Waker».

«The Legend of Zelda: Wind Waker» ble i 2013 gitt ut til Wii U med oppgradert grafikk – en utgivelse som fikk terningkast seks av vår anmelder. Han kalte det «balsam for øyne og ører»,

Får støtte for Amiibo

Nintendo kunne også fortelle at nyutgivelsen ikke bare betyr oppgradert grafikk, men får også støtte for Amiibo-figurene til Nintendo.

Leketøysfigurene fungerer på tvers av Nintendo-spill og selv om det slippes en ny med Wolf Link i anledning spillslippet vil det også støtte fem andre figurer.

I mars 2016

Nintendo kunne imidlertid avsløre at «The Legend of Zelda. Twilight Princess HD» slippes 4. Mars 2016 til Wii U.

De brukte også anledningen til å minne oss på at det helt nye «The Legend of Zelda»-spillet kommer i 2016.

Du kan se hvordan den oppgraderte versjonen ser ut i videoen i toppen av artikkelen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3