- Mario og Rabbids slås sammen i RPG-form til høsten

Har fått tak i spillmateriale som bekrefter de gamle ryktene.

3. mai 2017 10:48

(PressFire.no): Rett før Nintendo NX ble avslørt som Switch, gikk det en bråte med rykter rundt systemet og spillene som var under utvikling til det.

En av de mest notoriske ryktefolkene var Laura Kate Dale, som traff blink på en del – mens andre rykter forble uoppfylte.

Et av disse var den angivelige utviklingen av en crossover mellom «Super Mario»- og «Rabbids»-serien fra henholdsvis Nintendo og Ubisoft. Nå kan det se ut til at dette stemmer.

Det er Kotaku som melder at de har fått tak i materiale fra spillet som bevis, men har på forespørsel valgt å ikke publisere dette. Det bekrefter derimot at spillet kommer, og et knippe med detaljer:

«Mario + Rabbids Kingdom Battle» skal være tittelen, og er et turbasert RPG-spill som også har to-spiller lokal coop og «en sær form for humor». Mario og gjengen løper visstnok rundt med laserpistoler.

Det skal være åtte spillbare helter: Mario, Luigi, Peach og Yoshi – og fire kaniner utkledt som ...Mario, Luigi, Peach og Yoshi.

Spillet utvikles av Ubisoft i deres Snowdrop-spillmotor, som også ble brukt i «The Division». Planlagt lansering skal være i august eller september, ifølge kildene til Kotaku.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3