«Project Cars»: Bekrefter at oppfølgeren kommer

23. juni 2015 10:35

(PressFire.no): Bare seks uker etter lanseringen av «Project Cars» bekrefter nå Slightly Mad Studios at de har startet arbeidet med et nytt spill.

De ønsker «å bygge videre på suksessen fra et av de raskest selgende og mest kritikerroste bilspillene i denne generasjonen».

«Project Cars 2» introduserer blant annet rally og nye samarbeidsmuligheter.

Rally blir med i oppfølgeren.

Ny dugnad

På samme måte som det første bilspillet, blir også «Project Cars 2» en dugnadsjobb der utviklerne ønsker at folk involverer seg tidlig i prosessen. Først med pengeinnsamling der du i realiteten forhåndskjøper. Etterpå gjennom muligheten til å være med å forme det endelige resultatet.

Oppfølgeren lages til PlayStation 4, Xbox One, pc og Steam OS.

Slightly Mad Studios har foreløpig ikke bestemt seg for et lanseringsvindu.

Lager mer innhold
til «Project Cars».
Lager mer innhold
til «Project Cars».

Gjørme, snø og grus

Samtidig som de kunngjør at jobben med et nytt spill har startet, understreker dette britiske studioet at de ikke glemmer «Project Cars». De vil fortsette å utvikle nytt innhold, oppdatere med forbedringer og tilskudd folk har spurt om og justere bilspillet.

Dette er noe de kommer til å fortsette med gjennom hele 2015, sier de.

Utviklerne lister opp noe av det de ønsker å dytte inn i «Project Cars 2»: De skal lage åtte forskjellige løpsdisipliner, blant annet rally og bakkeløp. Nye co-op-muligheter åpner for at en venn kan være med – blant annet som lagkamerat eller andresjåfør.

I tråd med rally-ambisjonene, forskutteres det også variert underlag. Blant annet snø, grus og gjørme.

«Project Cars 2» får mer enn 200 baner spredt på 50 steder, og minst 200 biler fordelt på 40 klasser.

«Spillet er en hyllest til bilsporten. Det fanger intensiteten og gleden av å vinne, samtidig som det krever dedikasjon og øvelse fra spilleren», konkluderte vår anmelder.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3