«Uncharted 4» utsatt

– Mer ambisiøst enn vi så for oss.

11. mars 2015 15:48

(PressFire.no): Det nye spillet i den svært populære «Uncharted»-serien blir utsatt til neste år, det bekrefter utviklerne i en blogg.

Mer ambisiøst enn vi så for oss

– Siden vi viste den første spillbare delen i «Uncharted 4: A Thief’s End» (som du kan se i toppen av artikkelen) har mer av spillet og  historien falt på plass, og det har blitt klart for oss at spillet er langt mer ambisiøst enn vi originalt så for oss, skriver regissørene bak spillet, Bruce Stralley og Neil Druckmann, i bloggen.

Videre heter det at Nathan Drake betyr så mye for Naughty Dog at de ikke er villig til å ta lett på oppgaven.

– Spillet fortjener hver eneste bit av vår oppmerksomhet når det kommer til detaljer, rytme og nyanse i historien, som Naughty Dog er kjent for.

Nøkkelpersoner sluttet

Utviklingen av spillet gikk i fjor på en aldri så liten fartsdump da Amy Hennig, som har vært med å skape hele «Uncharted»-serien, plutselig sluttet i Naughty Dog og til slutt endte opp hos Visceral Games.

I samme periode ble det kjent at Justin Richmond, som også jobbet på spillet, også forlater studioet.

Det var Bruce Straley og Neil Druckmann som i ettertid fikk oppgaven med å ta roret. De to utviklerne er kjent som folka som ledet utviklinen av suksessen «The Last of Us».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3