To nye forlater «Uncharted» og «The Last of Us»-studioet

Bytter til «Call of Duty»-studio.

4. august 2014 11:02

(PressFire.no): Tidligere i år ble det kjent at en av nøkkelpersonene bak «Uncharted»-serien, Amy Hennig, forlot Naughty Dog midt i utviklingen av det nye «Uncharted»-spillet.

I tillegg forlot Justin Richmond studioet, og da forsvant to av nøkkelpersonene som jobbet på spillet.

I ettertid ble det kjent at det er «The Last of Us»-skaperne Bruce Straley og Neil Druckman tar over roret til det nye spillet i «Uncharted»-serien.

To løshunder til

Nå kommer nyheten om at to Naughty Dog-profiler forlater det prisbelønte studioet. Det er Jacob Minkoff og Taylor Kurosaki som nå har funnet seg nye jobber i «Call of Duty»-studioet Infinity Ward.

Minkoff var mannen som blant annet sto bak den berømte tog-scenen i «Uncharted 2: Among Thieves», men har vært involvert i alle spill fra studioet i ettertid.

Han blir nå design-regissør hos Infinty Ward og skriver på mikrobloggenettstedet Twitter at han elsker Naughty Dog og at han «ikke kan vente på å spille «Uncharted 4» som en fan», men at han også gleder seg til å jobbe med talentene hos Infinity Ward.

Kurosaki er Naughty Dog-veteran og skal nå ta seg av det fortellertekniske i «Call of Duty»-studioet.

Nytt superstudio?

Dette kommer etter at Activision nylig bestemte at det tidligere «Tony Hawk Pro Skater»-studioet Neversoft blir slått sammen med Infinity Ward.

Infinity Ward er mest kjent for «Call of Duty: Modern Warfare»-spillene, men valgte med fjorårets «Call of Duty: Ghosts» å lage et spill utenom «Modern Warfare»-serien.

Spillet fikk svært varierende mottagelse – vår anmelder valgte å trille terningkast to og påpekte at «nå er det nok» og at det mest virker som et spill laget for å melke intetanende spillere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3