«Rocket League» utvider garasjen med denne ikoniske film-bilen

13. oktober 2015 13:13

(PressFire.no): Tidsmaskinen fra «Tilbake til fremtiden»-filmene, DeLorean-bilen, havner snart på gressmatta i «Rocket League».

Dagen valgt for påfyllet til det populære bilfotballspillet er selvsagt ikke tilfeldig. Onsdag 21. oktober skjer det, samme dato Marty McFly reiser til i «Tilbake til fremtiden 2».

Årets sportsspill? Les vår anmeldelse av «Rocket League».

Har fantasert om dette

Ja, i tilfelle du lurer: DeLorean-bilen etterlater seg flammende spor på banen, bekrefter spillutviklerne.

Vi har fantasert og spøkt om det å ha DeLorean-tidsmaskinen i spillet vårt, flere måneder før vi lanserte det, sier spillskaperne.

Psyonix har tidligere fylt på med ekstrainnhold etter debuten i sommer. Denne filmbilen får en prislapp tilsvarende 2 dollar.

Flere spill-hyllester

Dette er ikke det eneste initiativet for å hedre en av de største filmsuksessene fra 80-tallet. Pek-og-klikk-spesialistene i Telltale Games relanserer denne uka deres versjon av denne filmtrilogien.

Spillserien på fem episoder er nå tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One for første gang.

Også Xbox 360 får denne 30-årsjubileumsversjonen med ekstra bakgrunnsstoff og helt ny dialog fra skuespilleren Tom Wilson (Biff Tannen i filmene).

«Rocket League» får en smak av «Tilbake til fremtiden» 21. oktober. Spillet er utgitt til pc og PlayStation 4.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3