Slik ser det ut når Telltales tar ladegrep på «Borderlands»

Første episode er ute i dag.

25. november 2014 14:52

(PressFire.no): Telltale Games fortsetter tradisjonen med debut av nye sesonger helt på tampen av året. Både «The Walking Dead» og «The Wolf Among Us» har hatt premierer i samme periode.

Før vi må handle inn nyttårskonfetti er det eventyrspillspesialistenes versjoner av «Game of Thrones» og Gearbox-skytespillene «Borderlands» det skal pekes og klikkes i.

Ferske fjes

Første episode av «Tales from the Borderlands» lanseres i løpet av dagen, forteller spillskaperne på Twitter. Først til pc og Mac.

Som vanlig buntes det sammen flere episoder i én sesong, og i dette tilfellet er det snakk om totalt fem biter. Handlingen finner sted etter «Borderlands 2», og vi møter nye fjes og figurer.

Manuset er skrevet i samarbeid med Gearbox. Vi ser ut i fra de første bildene og videoen at den karakteristiske stilen fra Borderlands delvis er bevart og overført til dette sidesporet.

Telltale har nylig også fristet med at premieren av deres «Game of Thrones»-serie skjer snart. Første del er ventet i løpet av desember.

Mange lanseringsdatoer

Det har også blitt et slags varemerke fra dette spillstudioet med et helt sett av slippdatoer å forholde seg til – avhengig av hvilken plattform du foretrekker. Pc/Mac kan altså starte i dag. Xbox One i morgen, 26. november.

Første episode av «Borderlands»-spillet kommer til Sony-konsollene, PlayStation 3 og PS4, onsdag 3. desember, forteller Telltale. Det er også samme dato Xbox 360 får.

Se den ferskeste «Tales from the Borderlands»-traileren i videovinduet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3