Her er rollene i det nye «Game of Thrones»-spillet

Se de første bildene.

21. november 2014 14:06

(PressFire.no): Det har vært merkelig stille rundt det kommende «Game of Thrones»-spillet til Telltale Games, selskapet bak suksessene «The Walking Dead» og «The Wolf Among Us».

Lite om spillet har vært avslørt siden kunngjøringen tidlig i desember 2013, men Telltale insisterte nylig på at det kommer før nyttår 2014.

Nå letter de litt på sløret, og avslører noen av rollene du kan forvente å møte i spillet.

Forrester-familiesaga

Hele det episodebaserte spillet vil i første omgang bestå av seks episoder og vil ta utgangspunkt i den tv-serien, men på siden av denne handlingen.

Det blir dermed ikke stort fokus på Lannisters, men på Forrester-familien som er vikla inn i en krig og må beskytte familien fra undergang.

Foreløpig avslørte roller inkluderer Asher Forrester, Duncan Tuttle, Ethan Forrester, Gared Tuttle, Lady Elissa Forrester, Lord Gregor Forrester, Maester Ortengryn, Malcolm Branfield, Mira Forrester, Rodrik Forrester, Royland Degore, Ryon Forrester og Talia Forrester.

Noen kjente fjes og stemmer fra tv-serien vil likevel dukke opp i spillet, inkludert Tyrion Lannister, Cersei Lannister, Margaery Tyrell og Ramsay Snow.

Ifølge en pressemelding skal flere roller fra serien dukke opp i seinere episoder.

Telltale Games slippes også en trailer som en smakebit på hva du kan forvente. Den kan du se i videovinduet i denne saken.

Første spillet basert på tv-serien

Det nye «Game of Thrones»-spillet er ikke det første spillet basert på det kjente fantasy-universet til George R.R. Martin, men det første som er direkte knyttet til tv-serien. De andre har hatt rettigheter knyttet til bokserien.

Et av spillene kom i 2012 og fikk hard medfart av vår anmelder. Hun trillet terningkast to, og kalte det halvgjort, frustrerende og gammeldags.

Spillet skal lanseres til PC/Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 og iOS før nyttår. Flere plattformer skal være i planene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3