Nytt kjøretøy og våpen i «Battlegrounds»

Men månedens store oppdatering fokuserer på ytelse og bugs.

23. mai 2017 16:45
Brom!

(PressFire.no): «PlayerUnknown’s Battlegrounds» har tatt oss med storm den siste tiden.

Nå kommer en etterlengtet oppdatering til spillet, etter en sabbatsperiode hvor utviklerne dro på ferie i en måned.

I oppdateringen (som du kan lese alt om her) har blant annet lassevis med arbeid gått med til å få spillet til å kjøre bedre. Rendring av ting fra distanse er forbedret, og spesialeffekter skal forhåpentligvis ikke knekke pc-en din så mye som før.

Også bugs har vært fokuset, og av de som er knertet, har nå kikkertsikter blitt reparert (de traff ikke der du siktet), regnlyden blitt fikset (den forsvant hos noen), og biler vil nå ikke spawne med 100 prosent sikkerhet i garasjer mer. Langt flere listes opp i lenken over.

Utviklerne har også justert hvordan de siste sirklene på kartet snurpes inn. De beveger seg nå tregere, og vil aldri ende opp i vannet.

Av nytt innhold er det ikke så mye å snakke om. En ny sniper-rifle med innebygd 4x kikkertsikte og lyddemper er det vi kan leke oss med denne måneden (se toppbildet).

Et nytt kjøretøy blir også lagt til: En motorsykkel uten sidevogn. Du kan nå også ta saltomortale med motorsykler. Viktig!

Forrige uke fikk vi også en oppdatering som fikset litt på fps-dropp og implementere flere antijuks-elementer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3