Oculus-grunnleggeren: - Jeg skreiv ikke innlegget

Redaktør: - Du lyver.

25. september 2016 17:02

(PressFire.no): På fredag skreiv vi om stormen rundt Oculus-grunnleggeren Palmer Luckey, som skal ha vært med å finansiere en hatkampanje mot Hillary Clinton.

- Var ikke meg

- Jeg beklager på sterkeste at mine handlinger negativt påvirker inntrykket av Oculus og partnerne. Nyhetene om meg gir ikke et nøyaktig inntrykk av mitt synspunkt, heter det innlegget som ble plublisert på Facebook.

Videre forklarer han at han bidro med 10 000 dollar til organisasjonen Nimble America fordi han mente de har «nyskapende idéer om hvordan man kan kommunisere med yngre velgere», men hevder videre at han er libertaner og at han offentlig har støttet Ron Paul og Gary Johnson.

Han hevder også at han ikke skreiv innlegget på Reddit under pseudonymet NimbleRichMan, eller slettet kontoen i ettertid.

Luckey skriver også at rapportene om at han har en aktiv rolle som grunnlegger eller ansatt hos Nimble America ikke stemmer. Han skal heller ikke ha planer om å donere mer til organisasjonen, som blant annet har blitt kjent for å poste hatmeldinger.

La ut bevis

Redaktøren for nettsiden The Daily Beast, Ben Collins, som først avslørte Palmer Luckeys kobling til organisasjonen anklager Luckey for løgn, Collins svarer ved å legge ut e-postene hvor Luckey selv bekrefter seg selv som skribent av innlegget.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3