Oculus-grunnleggeren i strupen på Hillary Clinton

- Hun er ikke bare kjøpt og betalt for, alle rundt henne er det også.

23. september 2016 12:05

(PressFire.no): Mannen bak virtual reality-brillene Oculus Rift, Palmer Luckey, går nå hardt ut mot Hillary Clinton og gir sin støtte til Trump-tilhengernes drittkampanje mot henne.

- Har støttet Trump i årevis

- Hillary Rodham Clinton er ikke bare kjøpt og betalt for. Alle rundt henne er det også. Eliten i landet vet det. De bryr seg ikke. De vet at hun er kandidaten som kommer til å gjøre alt de vil.

Videre skriver han at han har støttet Donald Trump’s ambisjoner om å bli president i årevis, og at han oppmuntret ham til å stille til valg i forrige runde, men at «den sittende presidentens makt, ressurser og institusjonelle fordeler gjorde det nesten umulig».

Ble milliardær på vr

Luckey, som ble milliardær da han solgte Oculus Rift til Facebook for to milliarder dollar  i 2014, skal lenge ha støtte kampanjen mot Hillary Clinton. Det vil han ifølge innlegget fortsette med ved å fortsatt donere penger til Nimble America-kampanjen, som åpent blant annet står bak drittkampanjer mot Clinton.

- Jeg matcher alle donasjoner de neste 48 timene. Donerer du ti dollar, skal jeg fly privatjetten min et minutt mindre. Donerer du hundre, hopper jeg over et glass med scotch.

På lørdag skreiv også den unge milliardæren at «den amerikanske revolusjonen ble finansiert av de rike».

Bevegelsen Nimble America skriver i et innlegg at «å poste dritt er mektig og at meme-magi er ekte».

Overfor nettsiden TheDailyBeast.com bekrefter Luckey at det han som står bak pseudonymet og innlegget, som nå er fjernet fra reddit. Internett har imidlertid for lengst sikret en kopi, som kan leses i sin helhet her. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3