Niantic bekrefter: Nye Pokémon denne uka

«Pokémon GO» får 80 nye lommemonstre.

15. februar 2017 14:16

(PressFire.no): Vi skrev i går om ryktene rundt lanseringen av «Gold/Silver»-pokémon, etter at et tysk kjøpesenter som samarbeider med Niantic om «Pokémon GO» hadde satt opp plakater.

Nå bekrefter utviklerne at det kommer over 80 nye pokémon fra andregenerasjonen spill, og de kommer senere denne uka. Endelig kan du få Chikorita, Cyndaquil og Totodile i samlingen, med andre ord!

Ingenting er sagt om legendary-typene enda, men vi tipper disse ikke blir å finne enda heller.

I tillegg til nye lommemonstre vil det også bli nye evolutions til flere av de eksisterende krypene, for eksempel Onix til Steelix, Slowpoke til Slowking og Zubat til Crobat.

Det skal også ha blitt lagt inn nye spillmekanikker når du forsøker å fange de.

Nye bær er det også, Nanab Berry vil gjøre pokémon treigere (og lettere å fange), mens Pineap Berry vil doble antallet Candy du får etter en vellykket fangst.

Det kommer også flere klær til avataren din. Det er viktig å kle seg godt i kulda, vettu.

Niantic har ikke sagt en spesifikk dag for lanseringen av alt dette, så du må nesten bare holde et øye med appen (og sosiale medier) de neste dagene. Det sagt, så var 18. februar nevnt på det tyske kjøpesenteret - altså på lørdag.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3