Gull og sølv Pokémon.. Catch them all!

(PressFire.no): På et kjøpesenter i Leipzig, Tyskland ble det nylig oppdaget en «Pokémon GO» plakat som visstnok skal hinte til lanseringen av andregenerasjons pokémon, ifølge Pokemongohub

Kjøpesenteret er en del av den såkalte Unibail-Rodamco-gruppen, som er det samme konsernet Niantic har som sin offisielle Pokémon-partner i Europa

På plakaten står det at dette store arrangementet skal skje den 18. februar, og at det har med pokémon fra «Gold» og «Silver» å gjøre.

I tillegg har kjøpesenteret der eventet skal bli holdt, åpnet opp en jobbstilling for å dele ut brosjyrer den 18. februar for et «Pokémon GO» event.

Bilde fra TheSilphRoad

«Pokémon GO»-fansen på Reddit har også funnet en liten oppdatering inne i spillet som ikke ble offentlig annonsert til spillerne.

Oppdateringen har flyttet Abra, Bellsprout, Cubone, Diglett, Ekans, Exeggecute, Ghastly, Goldeen, Krabby, Machop, Nidoran (begge), Oddish, Seel, Slowpoke, Venonat og Voltorb over i to-kilometerseggene, ned fra fem.

Samtidig har Pinsir og Scyther gått fra ti kilometerseggene ned til fem.

Mange har gjettet på at Niantic har gjort dette for å gjøre seg klar til lanseringen av en hel rekke nye Pokémon. I tillegg har nye avaterer og såkalte berries dukket opp i koden, ifølge Twitteren til TheSilphRoad.

Fra før vet vi at alle lommemonstrene allerede er lagt inn i spillets kode, og et knippe av de kan allerede fås tak i.

Niantic har hvertfall et eller annet oppe i ermet og det vil skje veldig, veldig snart. 

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer