Snur opp-ned på styrkeforholdet i «Pokémon GO»

Snikforandret alle monstrene denne uka. Sjekk ut hvor sterke dine kan bli nå.

24. november 2016 14:51

(PressFire.no): Mange har gått av skaftet for å prøve å skaffe seg Ditto etter den siste oppdateringen til «Pokémon GO». Hvordan du gjør det kan du lese her, men en annen endring har ikke vært like enkel å få med seg.

For utvikler Niantic har endret Combat Points – kamppoengene, altså hvor sterke Pokémonene er – for nesten alle variantene av lommemonstre.

Det er maks CP en Pokémon kan ha som er endret, takket være nye verdier i Pokémonens angrep og forsvar. Endringen påvirker dermed alle eksisterende Pokémon.

Noen har blitt vesentlig sterkere, andre svakere. For eksempel har Kadabra fått et løft på 71 prosent, og kan nå ha maksimalt 1859 CP. Stakkars Metapod er blitt over 30 prosent svakere, mens søte Chansey er vinneren med hele 157 prosent økning.

Merkelig nok er MewTwo blitt sterkere, enda den ikke er å finne i spillet enda.

Hele listen over hvem som er gått opp eller ned ser du til høyre her. Det er nettstedet TheSilphRoad.com som har hentet ut dataen fra spillet.

Den eneste Pokémonen som er uendret er Lapras.

Les mer: Hundre nye Pokémon er på vei til «Pokémon GO».
Les mer: De supersjeldne Shiny-Pokémonene kan være på vei til «GO».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3