Slik fanger du denne søtnosen i «Pokémon GO»

Ditto er endelig tilgjengelig - men gjemmer seg godt!

23. november 2016 12:32

(PressFire.no): Vi har allerede skrevet litt om det, men nå har Niantic skrudd på bryteren for å fange Ditto, den siste av de originale Pokémonene som ikke var å finne i «Pokémon GO» enda – minus de legendariske, da.

Måten du fanger han på er «enkel»:

Nesten enhver Pokémon kan være Ditto. Den kan jo tross alt forandre seg til hva som helst! Så langt har folk rapportert at de får Ditto ved å fange Rattata, Pidgey, Zubat og Magikarp.

Det er med andre ord grunn til å fange alle de slitsomme smårollingene igjen.

Les mer: Hundre nye Pokémons er på vei til «Pokémon GO».

Her i PressFire er vi så heldige å ha en Pokéstop på kontoret, så vi slengte ut en lure for å prøve oss. Undertegnede fikk napp etter bare fem minutter, mens andre enda ikke har fått noe som helst enda.

Selv om Ditto gjør øynene til Pokémonene smalere i tegneserien, ser du det ikke på de i «Pokémon GO».

Det er med andre ord helt tilfeldig, men du får en «OH?» over Pokéballen din etter du har greit å fange den, ikke ulikt slik det er når et egg klekker.

Da popper Ditto opp, med sine unike egenskaper.

På nettet rapporteres det om at en Ditto med CP 400 greit kan hamle opp med selv de sterkeste Dragonites – den gjør seg om til den du slåss mot, med enda bedre statistikk.

Lurer du på om en Pokémon som stakk av var en Ditto? Sjekk Pokédexen din. Der dukker nemlig Ditto opp som seen, selv om du ikke fanget den! Den vil derimot ikke dukke opp i journalen din dersom den kom seg unna.

Shiny Pokémons kan forøvrig også være på vei til spillet. Les mer om det her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3