«Prince of Persia: Sands of Time»-remaken er nå helt tilbake på konseptstadiet

All utvikling gjort de siste årene er kastet.

24. mai 2023 18:51

(PressFire.no): For litt over et år siden ble det klart at noe hadde gått skeis under utviklingen av remaken til «Prince of Persia: Sands of Time».

Spillet ble annonsert for tre år siden og skulle utvikles av Ubisoft Mumbai, men i fjor ble det klart at utviklingen ble flyttet til Ubisofts kontorer i Montréal istedet.

Nå kommer meldingen fra Ubisoft om at alt av arbeidet som var gjort på spillet er blitt skrapet, og at utviklingen har startet helt på nytt. I et «intervju» med seg selv skriver selskapet at spillet nå er tilbake på konseptstadiet, og at de sanker tilbakemeldinger for å stake ut en retning for spillet.

2003-spillet «Prince of Persia: Sands of Time» ble godt mottatt i sin tid, der spilleren styrte prinsen – og brukte en magisk dolk til å stoppe, senke eller tilbakestille tid.

​Det var Ubisoft Montréal som stod bak originalen, og på sine hjemmesider skriver de at de holder på å sette sammen teamet som skal utvikle remaken og at de lager prototyper for å teste idéer.

Ikke overraskende har utviklerne skrinlagt alle lanseringsdatoer, og vi må nok forvente en hel del år før dette spillet er i lankene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3