Utviklingen av «Prince of Persia»-remaken har ikke gått helt etter planen

Ubisoft varsler at nytt studio har tatt over.

4. mai 2022 12:00

(PressFire.no): Det var i september 2020 at Ubisoft viste første smakebit av en kommende «Prince of Persia: The Sands of Time»-remake.

Spillet var under utvikling hos de to indiske studioene Ubisoft Pune og Ubisoft Mumbai, og skulle i utgangspunktet lanseres i januar 2021, men ble så først utsatt til mars – og så på ubestemt tid.

I juni ble det klart at spillet ikke ville komme før i 2022 en gang, men nå kan det vise seg at utviklingen av spillet ikke har gått helt etter planen, og at man kanskje hadde bitt over litt for mye.

For på Twitter varsler Ubisoft at spillet ikke lenger utvikles i India, men at Ubisoft Montréal har tatt over ansvaret for spillet. Dette er et av hovedstudioene til Ubisoft, og der originalspillet først ble utviklet i 2003.

Ubisoft sier at utviklerne nå skal omstille seg og se på skalaen til spillet for å kunne «levere den beste opplevelsen for denne remaken».

Spillet vil nå komme «når det er ferdig».

https://www.youtube.com/watch?v=IAnLmxrSInk​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3