«Mario Kart Tour» kjører inn i solnedgangen neste måned

Vil ikke lenger få mer innhold.

11. september 2023 14:16

​(PressFire.no): Nintendo har varslet at de ikke lenger kommer til å oppdatere mobilspillet «Mario Kart Tour» med mer innhold etter 4. oktober – fire år etter lanseringen.

Spillet vil være spillbart etter dette, men vil bare rotere innholdet som allerede er tilgjengelig.

Da vi anmeldte spillet satte vi fingeren på et groteskt jag etter pengene til de som spilte. Nintendo fjernet «gatcha»-mekanikken hvor du ikke fikk bestemme hvem du låste opp med myntene i spillet i 2022, men likevel har spillet store betalingsmurer.

Å kjøpe figurer direkte kommer med en ekstrem prislapp, der Diddy Kong koster 429 kroner. Spillerne må punge ut over 200 kroner for å spille med Mario i «Mario Kart».

Flere av banene som er tilgjengelig i «Tour» har nå blitt portert over til «Mario Kart 8 Deluxe» på Switch som en del av DLC-pakkene til det spillet.

Nintendo begynte å gi ut mobilspill i 2016, først med «Miitomo». I etterkant har en rekke spill basert på deres merkevarer blitt gitt ut, men sjeldent produsert av Nintendo selv.

Flere av disse har så blitt tatt av markedet.

«Miitomo», «Dr. Mario World» og «Dragalia Lost» er ikke lenger tilgjengelig. «Super Mario Run», «Fire Emblem Heroes», «Animal Crossing: Pocket Camp» og «Mario Kart Tour» er derimot fortsatt å få tak i.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3