Ny oppdatering legger til ytterligere svindyre spillere i «Mario Kart Tour»

439 kroner for å spille som Diddy Kong!

10. oktober 2019 14:29

(PressFire.no): «Mario Kart Tour» er Nintendos nye mobilsatsing, som trøkker ned den kjente serien til mobilformat.

Vi slaktet spillet i vår anmeldelse, der selve kjøringen fikk tommel opp for å være en okay-isj «Mario Kart»-variant, men der kunstige vegger stanset progresjon og hysteriske priser var strødd over i et evig jag på å få deg til å bruke penger.

Nå har spillet fått et par-tre nye baner som en del av «Tokyo»-oppdateringen (Mario og Peach har fått kimonoer på seg), men om du trodde fokuset fra spillets side lå bare der, er det nå ytterligere pek inn til spillets butikk – hvor man kan betale med ekte penger.

På spillets hovedside ligger det nå en ny knapp som tar deg rett inn i butikken, hvor en pakke som inneholder Diddy Kong til smått utrolige 439 kroner ligger. Du kan også kjøpe Rosalina for 219 kroner. Disse erstatter Super Mario-pakken som kostet 249 kroner ved lansering.

Her er det bare å løpe og kjøpe, gitt. Det er en syk verden vi lever i, og Nintendo ser tydeligvis ikke hvorfor dette skaper negative overskrifter verden over.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3