I helga kan du prøve «XDefiant»

17. april 2024 11:50

(PressFire.no): For litt over et halvår siden ble det klart at Ubisofts «XDefiant» hadde møtt på utviklingsproblemer.

For både Sony og Microsoft satte ned foten og nektet spillet å lansere på sine plattformer – dette på grunn av at spillet ikke fungerte helt som det skulle, ifølge et overraskende åpent brev til spillerne fra Ubisoft.

– Etter vi får godkjent fra alle førsteparter så er vi klare til å gi ut spillet og trenger rundt én til to uker før vi kan slippe det, avhengig av datoen når vi får godkjennelsen. Om vi ikke blir godkjent så må vi bruke rundt en måned for å fikse problemene og så gjøre alt på nytt, skreiv selskapet.

Men spillet har enda ikke kommet ut, selv om alt dette skjedde i september – så det er åpenbart at et eller annet har skjedd i kulissene.

For en offentlig test av spillet gjorde at Ubisoft bestemte seg for å utsette hele greia enda mer, denne gangen på ubestemt tid.

Nå begynner det derimot å nærme seg, for Ubisoft melder at de vil kjøre enda en testrunde i helga som kommer.

– Etter denne testen forventer vi å spikre lanseringsdagen, skriver selskapet.

Testen vil foregå fra fredag 19. april klokka 19:00 norsk tid og gå til og med søndag – på Xbox Series-konsollene, PlayStation 5 og PC.

For informasjon om hvordan du laster ned spillet, så har Ubisoft en egen side her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3