«GTA»-skaperne kommenterer gigantlekkasjen

– Vi er ekstremt skuffet.

19. september 2022 15:20

(PressFire.no): Det er i sosiale medier at «GTA»-utvikler Rockstar Games nå kommenterer den gigantiske lekkasjen av videoer, bilder og kildekode fra «GTA 6».

I går ble mer enn 90 videoer og bilder delt av en tredjepart som hadde fått tilgang til filene via selskapets Slack-gruppe. I tillegg skal personen også ha fått tak i deler av spillkoden til både «GTA V» og det nye spillet.

– Vi har nylig vært utsatt for et innbrudd på vårt nettverk, hvor en ikke-autorisert tr​edjepart på ulovlig vis har gått inn på og lastet ned hemmelig informasjon fra våre systemer, inkludert videoer fra utviklingen av det neste «Grand Theft Auto», skriver Rockstar.

– Vi er ekstremt skuffet over at detaljene rundt vårt neste spill blir delt med dere på denne måten.

Utviklerne skriver videre at dette ikke vil få noe utslag på «GTA Online» eller på utviklingstiden til pågående prosjekter.

– Vårt arbeid på det neste «GTA»-spillet vil fortsette som planlagt, og vi er fortsatt forpliktet til å levere en opplevelse til dere spillere som overgår deres forventninger.

– Vi skal oppdatere dere alle igjen snart, og selvfølgelig introdusere dere for dette spillet på skikkelig vis når det er klart. Vi ønsker å takke alle for deres støtte i denne situasjonen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3