«Below» utsatt på ubestemt tid

19. august 2016 09:42

(PressFire.no): Det er nå over tre år siden at Capybara Games på Microsoft pressekonferanse under E3 i 2013 kunngjorde et småmysitsk nytt roguelike spill til Xbox One og pc.

I ettertid har spillet både vært tilstede på flere arrangementer i spillbar form, men det var ikke før tidligere og utvikleren kunngjorde endelig tidligere i år at spillet kommer «i sommer».

Sommeren er nå på hell og ingen dato har kommet, og nå avslører utvikleren selv at spillet utsettes.

I et innlegg på nettsidene til utvikleren heter det at de har jobbet hardt med å få det klart til utgivelse denne sommeren, men at de til slutt bestemte seg for at det ikke er klar.

Videre heter det at selv om de er veldig stolt av spillet, så må de forsikre seg om at det leverer til studioets standard.

De avslører også at de fra nå av ikke vil kommer til å si noe offentlig om spillet før de er sikre på at de har en ny dato de vet de kan holde.

For dem som ikke kjent med tittelen så er det overlevelsesspill satt i en mystisk verden under jorden, hvor våpen er sjelden og verdenen aldri er lik hver gang du spiller det.

Du kan lese intervjuet vårt med utvikleren her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3