Både «God of War»-oppfølgeren og «Gran Turismo 7» kommer til PlayStation 4

Var bare annonsert til PS5.

2. juni 2021 20:25

​(PressFire.no): Da «God of War»-oppfølgeren og det nye «Gran Turismo»-spillet ble annonsert var det med en slags antakelse om at de var PlayStation 5-eksklusive spill.

Men nå forklarer Sony at også disse to spillene vil komme til den snart åtte år gamle PlayStation 4-maskina.

Gjemt vekk i en podcast med den offisielle PlayStation-bloggen forklarer PlayStation Studio-sjef Hermen Hulst at PS4-eiere ikke blir frakjørt med det første.

– Der det gir mening i å utvikle spillene for både PS4 og PS5 så fortsetter vi å kikke på det. Hvor PS4-eierne ønsker å spille det spillet, så kan de det, sier Hulst.

Les også: «God of War»-oppfølgeren utsatt til neste år.

Dermed er bortimot alle Sonys kommende spill såkalte «cross-gen»-spill som er på både nye og gamle maskiner, der «Horizon Forbidden West» også lanseres på PS4.

Hulst sier videre at PC-satsingen til Sony bare er i startgropen enda, men at suksessen til «Horizon Zero Dawn» på PC er en indikasjon på at PC-spillerne «har en appetitt» for å spille PlayStation-spill utenfor Sonys økosystem.

Sony har tidligere varslet at flere av deres spill skal komme til PC, der blant annet «Uncharted 4» ser ut til å være på vei.

Hulst sier derimot at det ikke vil være snakk om å lansere et spill til både PlayStation og PC samtidig på lanseringsdagen.

- PlayStation vil forbli den beste plassen å spille PlayStation Studios-spill ved lansering.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3