Oops… Playstation kan ha avslørt «Uncharted 4» til pc

Ligger i offentlige framtidsplaner.

27. mai 2021 10:16

(PressFire.no): Det er i en presentasjon om status og framtidsplaner for Playstation-avdelingen signert sjefen sjæl at de avslører en ny pc-utgivelse.

På side 26 skrives det blant annet om om pc-lanseringen av «Horizon Zero Dawn» til pc og om kommende pc-utgivelser, hvor nylig lanserte «Days Gone» er nevnt.

Der nevnes nemlig også «Uncharted 4: A Thief’s End» - det eksklusive Playstation 4-spillet fra 2016.

Hele presentasjonen har vekst som tema og utvide kundebasen ved å ha merkevarer og tilstedeværelse på andre plattformer er en visjon de har sementert i strategien.

De skriver at per mars 2021 har «Horizon Zero Dawn» til pc tjent inn kostnaden med 250 prosent – i tillegg til at merkevaren har fått ny grobunn hos nye fans og nevner spesifikt Kina, Russland og India.

Foreløpig har ikke Sony offentlig annonsert «Uncharted 4» til pc, men Jim Ryan har tidligere vært tydelig på at flere spill fra Playstation-arkivet er på vei til pc.

Det hører også med til historien at «Uncahrted 4: A thief's end» avrundet eventyret med Nathan Drake og Naughty Dog har foreløpig satt serien på glass. Likevel har det gått rykter om at andre studioer kan ta over stafettpinnen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3