«The Witcher 2» og bekmørk nyttårskrim på Xbox

Neste dose spill til Live-medlemmer.

22. desember 2014 20:09

(PressFire.no): I dag har Microsoft avslørt neste dosen «gratisspill» til Xbox Live Gold-medlemmer.

Disse siste dagene i desember er det fortsatt mulig å laste ned «SSX» (Xbox 360). «Worms: Battleground» (Xbox One) videreføres fra desember, og blir værende gjennom hele januar. 

Fra 1. januar dukker det opp et nytt trekløver som spenner vidt i sjangre.

Xbox One:

«D4, Dark Dreams Don't Die» (1. - 31. desember).

Dette er et pek-og-klikk-spill med en tvist. Selv om oppgavene stort sett handler om å trykke på objekter helt til løsningen åpenbarer seg, mente vår anmelder at spillet likevel fascinerer på grunn av den abstrakte og kullsvarte tonen.

Spillet er signert Swery 65, mannen som lagde kultklassikeren/kalkunen «Deadly Premonition» (2010).

Xbox 360: 

«MX vs ATV» (1. - 15. januar).
«The Witcher 2: Assassins of Kings» (16. - 31. januar) .

Vanlig prosedyre på Xbox 360: måneden deles i to, og inneholder hvert sitt spill i Gold-menyene. Først litt motoraction med «MX vs ATV» de første to ukene, og deretter rollespillgodbiten «The Witcher 2».

«CD Projekt Red beviser nok en gang at de kan overgå selv de beste i industrien», mente vår anmelder da dette spillet først kom ut i 2011.

Lurer du på hva PlayStation Plus-folk får i januar? Til PS4 kommer «Infamous: First Light» og «The Swapper», har allerede Sony forskuttert.

Sistnevnte er såkalte cross-buy, og kan også lastes ned til PlayStation 3 og Vita.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3