Sendte ut «Gears of War 3» ti dager for tidlig

- Dette ser vi svært alvorlig på, sier Microsoft.

10. september 2011 16:13

Den offisielle datoen for sippet av det tredje spillet i «Gears of War»-serien til Xbox 360 er 20. september, men kunder som bestilt spillet fra nettbutikken til Elkjøp melder nå at det allerede har ramlet ned i postkassen.

PressFire har blitt kontaktet av en spiller som har sendt oss billedbevis på at han er i besittelse av spillet, og hevder han har handlet det hos Elkjop.no. Han påstår også at andre har fått det etterlengtede spillet.

Microsoft i Norge kjente ikke til at spillet allerede var sendt ut til kundene da vi kontakt med dem lørdag ettermiddag:

- Dette er nytt for oss, men noe vi umiddelbart vil følge opp. «Gears of War 3» skal ikke under noen omstendigheter selges før lanseringsdatoen den 20. september og brudd på dette er noe vi ser svært alvorlig på, sier country lead i Retail, Sales & Marketing hos Microsoft Norge til PressFire.

På nettsidene til Elkjøp står det spesifikt at «Gears of War 3» ikke sendes før 18. september, noe som ser ut til likevel å ha skjedd.

Elkjøp undersøker nå hva som har skjedd:

- Vi er veldig opptatt av å holde disse fristene. Akkurat her vet vi ikke hva som har skjedd. Vi informerte Microsoft i går. Nå undersøker vi hva som har skjedd, slik at det ikke skjer igjen, forteller kommunikasjonsjef i Elkjøp, Åshild Indresøvde, til PressFire.

Xbox 360-eksklusive «Gears of War 3» er blant høstens heiteste titler og var i sommer også offer for en lekkasje av en betautgave. Nå risikerer også den fulle utgaven av spillet å havne på nettet før spillet offisielt kan settes ut i butikkhyllene.

Hvor mange som har fått spillet er ikke kjent, men både på Facebook i diskusjonsforum forteller mange spillere om spillet som har dukket opp før forventet.

«Gears of War 3» skulle opprinnelig bli sluppet i april, men ble høsten 2010 utsatt før det i våres ble spikret til 20. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3