«Gears of War 3»-datoen endelig spikret

Blir avsluttende kapittel.

23. februar 2011 16:45

Etter at det høsten 2010 ble annonsert at «Gears of War 3» likevel ikke ville komme på den opprinnelige utgivelsesdatoen i april 2011, har vi ventet på en ny utgivelsesdato. Nå er den her!

Microsoft og Epic annonserer nå i en pressemelding at spillet kommer 20.september.

Det avsløres også i pressemeldingen at «Gears of War 3» blir konklusjonen på historien om Marcus, Baird og Dom sine opplevelser av krigen mot Locust.

Spillet vil tilby den tradisjonelle historiemodusen som du nå kan innta sammen med tre andre venner i en samrbeidsmodus for fire spillere. Det vil også bli muligheter for fem-mot-fem i onlinekamper, samt den nye Beast-modusen.

Beast-modusen er en flerspillermodus hvor du nå spiller som Locust. Denne gangen skal du jakte på COG-soldatene og får muligheten til å ta ned både Marcus og Dom som nå er styrt av dataspillet. Med andre ord, blir dette Horde-modusen fra «Gears of War 2» snudd på hodet.

«Gears of War 3» vil også inneholde flere nye våpen med fine navn som «The Retro Lancer», «The Bayonet Charge» og «The OneShot», en snikskytterrifle som borer enkelt gjennom både skjold og vegger i jakten på målet sitt.

En flerspillerbeta har blitt annonsert og en av måtene å få adgang til betaen er å kjøpe en utgave av «Bulletstorm: Epic Edition».


«Gears of War 3» blir lansert den 20.september og utvikles eksklusivt til Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3