Nå skal det settes et solid punktum for «BioShock»

Datoen for den siste tilleggsepisoden er bekreftet.

5. februar 2014 15:00

(PressFire.no): «BioShock Infinite» er et av de bedre spillene fra 2013, og det har siden lanseringen fått én større tilleggspakke: «Burial at Sea – Episode 1».

Den tok oss tilbake til Rapture, settingen til det aller første «BioShock»-spillet, men til tross for solid spillbarhet og en spennende historie ble den kritisert for å være veldig kort og introdusere lite nytt.

Episode 2 av «Burial at Sea» lover imidlertid en mye mer interessant opplevelse, og den lanseres den 25. mars. Den vil være tilgjengelig for Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Prøver noe nytt

Utviklerne i Irrational Games minner oss om at episoden er utviklet helt fra start, og fokuserer på snikeorientert spillbarhet, i motsetning til den mer skytetunge originalen.

Den ordentlig store forandringen er at man spiller som Elizabeth, som var med oss store deler av Infinite og den første tilleggspakken, men uten å være spillbar.

Selv om sniking er i sentrum, skal den nye pakken også inneholde nye våpen og nye angrepsmoduser.

En avslutning

Sjefen bak spillet, Ken Levine, sier i pressemeldingen at «Burial at Sea – Episode 2» vil gi oss et nytt perspektiv på «BioShock»-universet, og inneholder nesten alle hovedpersonene fra «BioShock» og «BioShock Infinite».

Han nevner også at episoden vil konkludere hele fortellingen, så det er rimelig å anta at etter denne utgivelsen vil Irrational Games sette i gang med noe helt nytt.

Levine hevder siste del av «BioShock» klokker inn på fem-seks timer, vesentlig lengre enn første «Burial at Sea».

Her kan du se et par minutter fra den nye episoden. Men vær klar over at den kommer med en advarsel i forkant om avslørende klipp fra den første «Burial at Sea»-delen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3