Det ligger an til en sommerflørt med Batman

«Arkham Knight» har fått dato.

9. september 2014 09:53

(PressFire.no): Det så lenge ut til at vi kunne få «den eksplosive finalen i Arkham-serien» utviklerne i Rocksteady Games forskutterte i år.

Det må vente litt. Spillet ble jo utsatt til 2015

Nå har Rocksteady bekreftet datoen. 2. juni er «Batman: Arkham Knight» ferdig.

En tank i Gotham City

Like før E3-spillmessa i sommer fortalte Rocksteady og utgiver Warner at de trengte mer tid, og derfor ikke rekker 2014-slippet som først var planen.

Introduksjonen av Batmobilen, og de nye utfordringene det innebærer, ble trukket fram som en av hovedgrunnene til utsettelsen.

– Vi visste at vi måtte gjøre det helt rett. Forestillingen av å kjøre Batmobilen er at den er rask og at den er destruktiv. Det er som en tank i Gotham City, men den er også høyteknologisk, alle disse tingene kan kun fungere på neste generasjon, fortalte Dax Gin til X-One tidligere i år.

Endelig i mål?

På Game Developers Conference (GDC) i San Francisco i mars fikk PressFire den første titten på «Arkham Knight», og en prat med Gaz Deaves i Rocksteady.

Han understreket at kjerneverdiene i spillet er de samme som vi kjenner fra «Arkham»-serien tidligere, selv med introduksjonen av et «beltedyr» i det nye.

– Dette er første gang spillerne fullstendig får utforske vår visjon av byen.  

«Arkham City» handler jo hovedsakelig om gripekroken og å flakse gjennom bybildet. Denne gangen var det utrolig viktig for oss å lage noe som føles som en ekte by, sa Gaz Deaves til PressFire på GDC. 

«Batman: Arkham Knight» lanseres til Xbox One, pc og PlayStation 4 fra 2. juni. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3