«Batman» rekker ikke 2014

Sier ingenting om årsak.

4. juni 2014 11:24

(PressFire.no): Da britiske Rocksteady Games og Warner Bros. tidlig i mars kunngjorde det nye «Batman»-spillet, var det med sikte på en utgivelse i løpet av 2014.

Det skjer dessverre ikke, for ifølge en ny trailer for «Batman Arkham Knight» er spillet flyttet til 2015. Traileren kan du se i bunnen av artikkelen.

Oppgir ingen grunn

Foruten teksten «kommer i 2015» forteller verken pressemeldingen med traileren eller selve traileren ingenting om hvorfor spillets lansering har blitt flyttet til 2015.

Vi fikk imidlertid se spillet i aksjon under spillutviklerkonferansen GDC i San Fransisco i mars, og selv om spillet så svært flott ut, var det som med mange spill midt i utvikling en hel del tekniske problemer.

Det vi vet er at det nye spillet introduserer Batmobilen for første gang, noe som sannsynligvis introduserer en rekke nye utfordringer for utviklerne.

I vårt intervju med utviklerne kom det også fram at spillet blir rundt tjue ganger større enn det første spillet i serien, og fem ganger større enn «Batman Arkham City».

Kun neste generasjon

Utviklerne har selv forklart at kjøretøyet også er en av grunnene til at spillet kun kommer til neste generasjons konsoller og pc.

– Da vi bestemte oss for å forplikte oss til Batmobilen, ble masse tekniske valg gjort for oss, fortalte Dax Ginn til Nowgamer.com

– Vi visste at vi måtte gjøre det helt rett – forestillingen av å kjøre Batmobilen er at den er rask og at den er destruktiv. Det er som en tank i Gotham City, men den er også høyteknologisk, alle disse tingene kan kun fungere på neste generasjon.

Den nye traileren viser hvilke type våpen man kan forvente fra Batmobilen i spillet.

Vi forventer flere detaljer om spillet under spillmessen E3 som foregår i Los Angeles neste uke, vi er naturligvis tilstede.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3