Microsoft sier de jobber på ny konsoll

I tillegg til en strømmetjeneste som lar deg få «spill i konsollkvalitet» på alle dingser.

10. juni 2018 23:59
Xbox-sjef Phil Spencer.

(PressFire.no): Under Microsofts E3-konferanse i kveld var det klart at spill skulle stå i fokus, der selskapet flere ganger proklamerte hvor mange eksklusive spill som skulle komme, og hvor mye de legger i produksjonen av nye spill fremover.

På scenen sto Xbox-sjef Phil Spencer, som nylig ble forfremmet til en stilling som rapporterer direkte til Microsoft-toppsjef Satya Nadella, og proklamerte at Microsoft slett ikke ville hvile på laubærene fremover.

- Vi er dedikert til å lage en industriledende førsteparts spillstudio-organisasjon, sa han.

Tidligere på kvelden annonserte han at Microsoft har kjøpt fire studioer, inkludert oppkjøp av Team Ninja og Playground Games – i tillegg til å starte et helt nytt i Santa Monica.

- Vi skal bruke hele bredden til Microsoft, sa Spencer, og forklarte at utviklere hos Microsoft jobber med fremtidens kunstige intelligens for dataspill, kalt Microsoft AI.

Han avslørte også at Microsoft jobber med en skyløsning som lar deg strømme konsollspill rett til hvilken som helst enhet – uavhengig om det er på en Xbox, en pc eller en mobiltelefon.

Spencer avsluttet med å si at de også jobber på en helt ny Xbox-konsoll, lagd av det samme teamet som designet Xbox One X.

- Der vil vi nok en gang levere på vår dedikasjon til å sette standarden for konsollspilling.

Vi vet ikke særlig mye mer enn det, og vi forventer heller ikke å få vite noe mer om en ny konsoll eller strømmetjenesten før om lenge.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3