Vil du ha tidlig tilgang til «Skyrim»-utvidelsen?

«Dawnguard»-betaen til Xbox 360 gir deg full pakke.

3. juni 2012 12:59

(PressFire.no): En utvidelsespakke er på vei til fjorårets rollespillfavoritt «The Elder Scrolls V: Skyrim». Navnet klinger «Dawnguard».

Nylig fikk vi servert den første traileren til utvidelsen, som slippes i løpet av sommeren til Xbox 360. Pc- og PlayStation 3-spillere må vente litt lenger, ettersom Microsoft har bladd opp for en eksklusiv avtale.

«Dawnguard» setter vampyrer og vampyrjegere i sentrum, hvorav sistnevnte er de såkalte «dawnguards» fra tittelen. Vent deg også nye områder å utforske i den allerede store spillverdenen - og kanskje muligheten til å slåss fra hest også på konsoll?

NB: Følg hele vår E3-dekning her!

Nå kan du søke om betatilgang

Det er nettopp Xbox 360-eiere som nå i forbindelse med E3 kan søke om betatilgang til «Dawnguard», og få et forsprang i å utforske det nå enda større spillet.

Spillets utvikler Bethesda opplyser på sin blogg at søknadsprosessen for betatilgang bare tar deg et par minutter. Det kreves at du har en brukerkonto på spillets offisielle forum. Du kan starte søknaden ved å klikke her.

Betaen gir deg den komplette pakken

Hvem som får tilgang til betaen, bestemmer Bethesda «om en ukes tid». Får du tilgang, skjer det i form av at du får tilsendt en Xbox Live-kode.

Den store gulroten, foruten at du får spille før alle andre, er at betaen kaster deg ut i fullversjonen av utvidelsen, komplett med Xbox-achievments. Når du så har tilgang, trenger du ikke kjøpe innholdet.

«Dawnguard» slippes til Xbox 360 i løpet av sommeren 2012 og kommer til å koste 1600 Microsoftpoeng. Pc- og PS3-spillere må vente til en foreløpig ukjent dato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3