(PressFire.no): Et av de kjipeste (på den gode måten) spillene til HTC Vive er «Brookhaven Experiment».

Skumle spill er for undertegnede skumle nok, men i VR pipler svetten frem bare det er noen nifse skygger i horisonten. Ting er så mye verre når du er der selv.

Og her står du midt ute i en mørk park, samtidig som zombier kommer mot deg fra alle sider. Det eneste du har er en ussel pistol og en lommelykt til å forsvare deg med. Takk og farvel.

Spillet er utviklet av Phosphor Games, og de sier at det har vært en suksess for de. Spillet har blitt solgt til «en god andel av Vive-eierne», ifølge utviklerne selv. Det har vært en lønnsom affære – men de har siktet på noe enda større.

Nå jobber Phosphor med Gamblit, et selskap som spesialiserer seg på å innovere innenfor gambling. Det kommer fram av et intervju med GamesIndustry.biz.

Planen er enkel nok, de har lagd en «boks» personen som spiller stiller seg inn i. Der har du en HTC Vive med kontrollere, og «Brookhaven Experiment» kjørende.

Den som spiller velger så forskjellige utfordringer, som å slå ned en zombie, utføre X antall hodeskudd eller lignende greier. Det koster selvfølgelig penger å satse på utfordringene, men du tjener mynt om du greier de.

Andre skuelystne kan også satse penger på hvor bra eller dårlig spilleren gjør det i spillet. Dette gjøres via tablets som er montert rundt «boksen» spilleren står i.

Disse kan satse på mye av det samme som den som spiller, men haken er at om spilleren stryker med, så er det game over for alle sammen.

Det høres nesten litt for godt ut til å være sant, all den tid kasinoer for det meste er basert på statistikk og rene lykkespill. Et dataspill der du får penger basert på hvor flink du er, høres manipulerbart ut.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer