Det har vært kjent at Resident Evil-skaperen Shinji Mikami og Suda51, skaperen av «No More Heroes», har samarbeidet om et nytt spill for Electronic Arts.

Nå har EA offisielt annonsert spillet, som har fått navnet «Shadows of the Damned» - et actionspill med en smak av psykologisk skrekk.

Det kommer også frem av pressemeldingen at Akira Yamaoka («Silent Hill»-serien) skal stå for musikken. Musikeren har nærmest fått kultstatus for å skape et unikt lydteppe og har fått mye av æren for den intense stemningen i «Silent Hill»-spillene.

Yamaoka har vært involvert i serien helt inntil nylig, da han valgte å skilte lag med sin mangeårige arbeidsgiver, Konami. Pressemeldingen lover at Yamaoka vil levere et musikalsk innslag som «setter pulsen i høygir og tar spillet til nye høyder». Og man får inntrykk av at Suda51 er lettet over endelig å kunne avsløre spillet. (Annonseringstraileren ser du nederst i denne saken).

- Vi er entusiastiske over endelig å få avduke det nyeste prosjektet vårt og invitere spillere fra hele verden til å oppleve den nye, skrudde verdenen vi har laget, sier Grasshopper-sjefen Goichi Suda i pressemeldingen.

Mikami kan fortelle at turen går til selveste helvete.

- I «Shadows of the Damned» vil spillerne slåss for kjærlighet i den vanskeligste arenaen av dem alle… helvete. Spillerne vil bli omringet av demoner som vil ødelegge hjertet og sjelen deres. Bare de sterke vil overleve, sier spillets produsent Shinji Mikami.

I «Shadows of the Damned» tar du rollen som Garcia, en beinhard demonjeger på motorsykkel, som får kjæresten kidnappet av hevntørstige demoner. Garcia må bokstavlig talt ta turen til helvete for å slåss mot deformerte demoner, i like grusomme omgivelser, for å redde sin kjære.

Electronic Arts mener selv at dette er blant de mest vågale og innovative prosjektene selskapet har hatt under paraplyen sin.

- Vi er beæret over å jobbe med Suda og Mikami, og alle de kreative hodene i Grasshopper. Dette er ett av de mest vågale og innovative prosjektene i EA Partners-programmet. Vi ser frem til å slippe spillet neste sommer, sier EAs David MeMartini i pressemeldingen.

 

«Shadows of the Damned» utvikles til Xbox 360 og PlayStation 3, og slippes sommeren 2011.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer