Capcom har nå annonsert et nytt PSP-spill. Tittelen, som har fått navnet «Last Ranker», blir laget av det japanske studioet Image Epoch.

Se nettsiden til spillet her.
Her finner du flere TGS-saker.

 

Konseptkunst fra «Last Ranker».

SUPERSPILL FRA SUPERTEAM

I «Last Ranker» spiller du soldaten Zig, i en verden hvor nesten alle er soldater.

I denne verden blir alle soldater vurdert etter kampegenskaper, og havner deretter i en verdensomspennende turnering, som rangerer soldatene på en toppliste.

Derav tittelen på spillet, «Last Ranker».

I spillet blir det ditt mål å lede Zig til toppen av rangeringslisten.

Ifølge IGN har utvikleren avslørt at spillet er et rollespill med både turbaserte- og sanntidselementer. Du vil ikke spille i et lag, som er veldig vanlig i japanske rollespill, men fokusere på en opplevelse hvor du kun styrer Zig.

Det mest interessante med spillet er uansett teamet som er samlet for å lage det - for teamet består nemlig av Matsukawa Minae («Phoenix Wright») som produsent, Niinou Kazuya («7th Dragon») som regissør, Nojima Kazushige («Final Fantasy VII», «Kingdom Hearts» ) som manusforfatter, Shimomura Yoko (Parasite Eve, «Kingdom Hearts») som komponist og and Yoshikawa Tatsuya («Breath of Fire», «Devil May Cry 4») som designer.

Image Epoch har tidligere stått bak blant annet «7th Dragon», «Luminous Arc» og «Luminous Arc 2: Will» til Nintendo DS, hvor bare «Luminous Arc» og «Luminous Arc 2: Will» så dagens lys i Europa.

Selskapet er også aktuelt med Sega-spillet «Sands of Destruction» til Nintendo DS senere i år.

Capcom skal avholde et eget event for spillet 24. september, noe som er midt under Tokyo Game Show.

 

«Last Ranker» har foreløpig ikke blitt annonsert til verken Europa eller USA, men vi forventer at det kommer mer informasjon under Tokyo Game Show neste uke.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer