(Rad Crew): Hei vent nå litt, hvor er det blitt av Sam Fisher og «Splinter Cell»? Det er spørsmålet vi stilte oss selv i ukas episode av Rad Crew, der vi tar en titt på fem spillserier som har vært fraværende i lang tid nå, og spekulerer i når vi eventuelt får se dem igjen. Hør episoden for å finne ut hvilke spillserier vi savner mest! 

I tillegg kommer vi såklart innom ukas nyheter, der en av hovedsakene, igjen, er «Anthem». Bioware sier nå at de skal legge seg i selen for å gi spillet en alvorlig gjenoppbygging. Men er det for sent for det «Destiny»-inspirerte spillet som de hele tiden hevdet ikke var inspirert av «Destiny»? Vel, rarere ting har skjedd i denne bransjen! 

Pluss: Vi har havnet på «Vermintide 2»-kjøret igjen. Spillet er og blir en av de beste flerspilleropplevelsene på markedet akkurat nå, og det er så lett å plukke opp i bare en time eller to med venner eller med tilfeldige spillere.

Og Are har hoppet inn i 2017-spillet «Prey» for å gi det en ny sjanse, noe han ikke angrer på da. Spillet har en veldig unik bakgrunnshistorie og stilig univers, og romstasjonen i spillet er veldig godt designet. Sjekk ut showet for å høre mer om hans inntrykk, 3 år etter at spillet kom ut.

Til slutt: Hva skjer med GTA nå som den kreative kraften, Dan Houser, har forlatt Rockstar? Vi spekulerer. Spekulasjon er gøy!  

Håper dere liker ukas episode, så sees vi om 7 dager! 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting – Spotify

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

PlatinumGames har avslørt sitt neste spill

«Project G.G.» blir det første spillet de eier selv.

Les mer

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer