Spillhistoriens mest duggfriske leskedrikker

Sprett åpen en Nuka Cola og hør ukas episode av Rad Crew.

2. februar 2020 16:19

(PressFire.no): Er det ikke deilig å sprette åpen en iskald leskedrikk av og til? Til og med i spill spiller leskedrikker en ganske stor rolle, og vi snakker om noen av de mest kjente i ukas episode av Rad Crew - fra «Sunset Overdrive» sin «Overcharge» til «Nuka Cola» fra «Fallout»-spillene.

Noen av dem gir deg krefter i spillet, andre er bare til pynt, og noen har til og med kommet seg ut av den digitale verdenen og blitt til merchandise i diverse nerdebutikker rundtomkring! Vi i Rad Crew liker å ta for oss litt rare deler av spillkulturen, og dette passet perfekt som samtaleemne denne uka.

Pluss: To nye fjes i Rad Crew! Magnus Aspøy og Christian Langeland, begge med ulike spennende bakgrunner blir med på ukas episode. Begge har lang fartstid som gamere og har fulgt både Rad Crew og nå avdøde podcasten NerdCast i en årrekke.

Som vanlig tar vi også for oss ukas spillnyheter, der Funcom sitt mulige salg til TenCent er en av de største. Men vi tar oss også tid til mye annet tøys, som vanlig. 

Og til slutt: burde ikke en kombinasjon av «Persona» og «Fire Emblem» være litt mer sexy enn det «Tokyo Mirage Sessions» er? Spillet ble i stor grad oversett på WiiU, og nå som vi har fått prøvd det på Switch er det ganske tydelig hvorfor. Det fenget i alle fall ikke oss!

Håper dere liker ukas episode, så sees vi om 7 dager! 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3