(Rad Crew): Det har gått 20 år siden «Pokémon Red» og «Pokémon Blue» kom til Europa, og mye har endra seg siden den gang i spillbransjen. Likevel har «Pokémon» egentlig endra veldig lite, og i stor grad har utviklerne i Game Freak holdt seg til «if it ain't broke, don't fix it»-prinsippet.

Kalenderen viser snart 2020, og på tross av noen tekniske forbedringer og nyttige tilleggsfunksjoner så har ikke serien egentlig endret på så mye siden 1999. Vi har spilt hele «Pokémon Sword» (som er ganske lik motparten «Shield») og har mye å si om spillet. Det er samme gamle «Pokémon», men det er i stor grad en god ting.

Den nye britisk-inspirerte regionen som spillet foregår i har en «Postman Pat»-aktig sjarm over seg, og de nye variasjonene av kjente og kjære lommebeist er herlige. De tre nye starterne er også supersøte og vi klarer ikke la være å like dette spillet. Hør episoden for å finne ut hva vi likte, og hva vi ikke likte.

I ukas nyheter tar vi for oss ytterligere problemer med lanseringen av Google Stadia, som nå viser seg å ikke kunne håndtere 4K på den måten som tech-giganten lovet. Vi spurte tidligere i år om Stadia var det som kunne revolusjonere streaming av spill, men nå er vi jammen ikke så optimiske lenger. 

Pluss: Mer prat om «Death Stranding» og «Jedi Fallen Order», to andre spill som er blant årets beste Og til slutt, «Half Life Alyx» får oss til å spekulere om fremtiden til både VR, Valve og «Half Life»   

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting – Spotify

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Sekiro: Shadows Die Twice» årets spill under The Game Awards

Men «Disco Elysium» med flest priser.

Les mer

- Kødder med forventningene du har til et rollespill

«Disco Elysium» er noe helt unikt. Her er ukas Rad Crew podcast.

Les mer