(Rad Crew): Det tredje «Luigi's Mansion»-spillet (hvis du ikke teller arkadespillet) er en visuell perle av de sjeldne, uansett hva slags konsoll eller maskinvare det er snakk om. Jeg har bokstavelig talt måpt noen ganger mens jeg spiller det på grunn av den livaktige animasjonen, spesialeffektene og detaljrikdommen spillet byr på. 

Men grafikk er ikke alt, selvsagt. Derfor er det bra at spillet også byr på noen puzzles som er akkurat vanskelige nok til at du klør deg i hodet i noen minutt til lyspæra plutselig tennes over hodet ditt. «Luigi's Mansion 3» kombinerer Nintendo sin klassiske teft for nivådesign med de gamle LucasArts-spillene sine smarte, akkurat-passe-vanskelige puzzles. Hør mer om spillet i ukas episode!

Pluss: Are tester «Ring Fit Adventure», et produkt som faktisk gjør det «Wii Fit» prøvde på: Å gjøre trening litt mer moro. Han har prøvd noen økter med spillet, og kan bekrefte at du faktisk blir god og svett av det. Svett nok til at jeg tror jeg helst ikke vil låne det av ham etterpå.

Det er ingen Rad Crew uten en Topp-liste, og i ukas utgave snakker vi om spill som er parodier av enten andre spill, spillkarakterer eller hele spillsjangre. Vi tipper det er noen der du aldri har hørt om, og vi kommer med en sjokkerende avsløring rundt musikken i «James Pond 2: Robocod». 

Til slutt kommer vi også innom det skuffende «WWE 2K20» som vi har testet og snakker litt om hvorfor det ikke møter selv de moderate forventningene en burde ha til denne serien. Det er kanskje sånn det måtte bli når de byttet utvikler og noen nye måtte lage spillet på egenhånd på under 12 måneder? 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting – Spotify

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Half-Life: Alyx

«Half-Life»-serien er tilbake i storform i det beste og største VR-spillet hittil!

Les mer